Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: підручник для професійно-технічних навч. закл.

Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів, Кришемінська Л.Д., Клименко Ю.Л., Луценко О.В.
Жвалевський А.С. та ін. - Технологія домашнього консервування
Шалимінов О.В. - Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
Кравець В.С. - Страви з картоплі
Н.П. Саєнко, Т.Д Волошенко. Устаткування підприємтсв громадського харчування. - ЛДЛ, 2005. — 160 c.
Шинкаренко О.П. та ін. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина І Механічне устаткування. — Львів: Оріяна-Нова, 2005. — 240 с.
Усіна А. І. Конспект лекцій з дисципліни„Технологія ресторанної справи” (для студентів3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки«Туризм») / А. І. Усіна, І. В. Сегеда; Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. – Х.: ХНАМГ, 2012. – 96 с.
«Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)»: навч. посіб. / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – К.: Інститут професійно- технічної освіти НАПН України, 2015. – 202 с.
Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — K.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.
Сирохман І. В., Лозова Т. М. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. 2-ге вид. перероб. та дон. Підручник. - K.: Центр учбової літератури, 2009. - 378 с.
Пількевич Н.Б., Боярчук О.Д. Мікробіологія харчових продуктів: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152
Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів, Кришемінська Л.Д., Клименко Ю.Л., Луценко О.В.



Кравець В.С. - Страви з картоплі |

|
Н.П. Саєнко, Т.Д Волошенко. Устаткування підприємтсв громадського харчування. - ЛДЛ, 2005. — 160 c.
Шинкаренко О.П. та ін. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина І Механічне устаткування. — Львів: Оріяна-Нова, 2005. — 240 с.
Усіна А. І. Конспект лекцій з дисципліни„Технологія ресторанної справи” (для студентів3 курсу всіх форм навчання напряму підготовки«Туризм») / А. І. Усіна, І. В. Сегеда; Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. – Х.: ХНАМГ, 2012. – 96 с.
«Організація і техніка обслуговування (для учнів ПТНЗ галузі ресторанного господарства)»: навч. посіб. / С. Г. Кравець, Н. П. Камінська, О. Г. Оліферчук, за наук. ред. С. Г. Кравець – К.: Інститут професійно- технічної освіти НАПН України, 2015. – 202 с.
Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — K.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.
Сирохман І. В., Лозова Т. М. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. 2-ге вид. перероб. та дон. Підручник. - K.: Центр учбової літератури, 2009. - 378 с.
Пількевич Н.Б., Боярчук О.Д. Мікробіологія харчових продуктів: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152
Немає коментарів:
Дописати коментар