Бібліотека з професії "Кухар; кондитер"

Зайцева Г. Т., Горпинко Т. М. Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів: підручник для професійно-технічних навч. закл.


Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів, Кришемінська Л.Д., Клименко Ю.Л., Луценко О.В.


Жвалевський А.С. та ін. - Технологія домашнього консервування

Жвалевський А.С. та ін. - Технологія домашнього консервування 



Шалимінов О.В. - Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів 


                                                 Кравець В.С. - Страви з картоплі 



    0123-saenko
    Н.П. Саєнко, Т.Д Волошенко. Устаткування підприємтсв громадського харчування. - ЛДЛ, 2005. — 160 c.
    0123
    Шинкаренко О.П. та ін. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина І Механічне устаткування. — Львів: Оріяна-Нова, 2005. — 240 с.  
    04-trs-pech
    Усіна А. І. Конспект лекцій з дисципліни„Технологія ресторанної справи” (для студентів3 курсу всіх  форм навчання напряму підготовки«Туризм») / А. І. Усіна, І. В. Сегеда; Харк. нац. акад. міськ. госп-ва. – Х.: ХНАМГ, 2012. – 96 с.
    03-arhipov
    «Організація  і  техніка  обслуговування  (для  учнів  ПТНЗ  галузі  ресторанного господарства)»:  навч. посіб.  / С. Г. Кравець, Н. П.  Камінська,  О. Г. Оліферчук,  за наук.  ред.  С. Г. Кравець  –  К.:  Інститут  професійно- технічної  освіти  НАПН України, 2015. – 202 с.
    04
    Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — K.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл.
    09
     Сирохман І. В., Лозова Т. М. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. 2-ге вид. перероб. та дон. Підруч­ник. - K.: Центр учбової літератури, 2009. - 378 с.

    03
    Пількевич Н.Б., Боярчук О.Д. Мікробіологія харчових продуктів: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – Луганськ: Альма-матер, 2008. – 152

























Немає коментарів:

Дописати коментар